Mafia IV je nejspíš teprve v předprodukci

Giuseppe | 13. března 2023
Podle inzerátu studia Hangar 13 v Brightonu na programátorskou pracovní pozici, je patrné, byť to není možné potvrdit ani vyvrátit, že se jedná o práce na novém dílu ze série Mafia. Společnost mimo jiné v pracovní náplni láká na podílení se na nové, neoznámené multiplatformní AAA hře, která se nachází ve fázi předprodukce. Teprve v srpnu minulého roku přišli sami tvůrci s oficiálním prohlášením, že započaly práce na zbrusu nové Mafia hře.

Jelikož zrovna pobočka v Brightonu nemá, jakými jinými tříáčkovými značkami by se v následujících letech mohla pochlubit, je nejvíce pravděpodobné, že jde o příští Mafii. V inzerátu se i přímo píše, že jde o projekt běžící na technologii Unreal Engine 5. Podle dřívějších úniků od důvěryhodných zdrojů však nová Mafia má běžet právě na UE5.

Podle renomovaného magazínu Kotaku jsme se v loňském roce také dozvěděli, že čtvrtý díl bude prequelem dílu prvního. Hrát bychom měli za mladého Ennia Salieriho, avšak už ne v USA, jak jsme zvyklí, ale na italské Sicílii. Děj se má odehrávat na přelomu 19. a 20. století.

Pokud je to všechno pravda, nejenže bychom v příběhu mohli okusit drsnou povahu nechvalně proslulého jádra mafie na Sicílii v nějakém skvěle zpracovaném příběhu, ale na druhou stranu bychom mohli přijít o možnost používat vozidla v takové míře jako doposud v každém dílu. Jestli je Mafia 4 skutečně v předprodukci, vypadá to, že si na ní ještě pár let počkáme.





Komentovat nebo ohodnotit článek

Novinky



Videohry



Komunita



Vozidla



Výběr článků



Aktuality na webu

září / říjen - dokončuji lokace z M3, doplňuji rozcestník, opravuji nebo vylepšuji různé články, rozšiřuji sekce s achievementy, podrobně popisuji různé edice her Mafia a chystám sběratelské předměty M3. .


Statistiky webu

3570stránek
446postav
311vozidel
131zbraní
31rodin a gangů
128zajímavostí
84hlavních misí
179vedlejších misí
551lokací
© 2022-2024 LostHeaven.cz | Runabout Design 1.0
O webu   |   Kontakt   |   Hierarchie   |   Cookies   |   Autorská práva   |   2K Hub   |   Podpořte nás