Odhalení nové Mafie má být na spadnutí

Giuseppe | 16. dubna 2024
Podle důvěryhodného zdroje, kterým je uživatel Twitteru Kurakasis, má vydavatelská společnost Take-Two Interactive pracovat na odhalení něčeho nového ze série Mafia. Údajně by měl být v následujících třech až čtyřech týdnech vydán jistý trailer. Z marketingového hlediska by se ale věc mohla mít ještě jinak a Take2 si nechali odhalení na některý z letních veletrhů, jako například Gamescom. Tento uživatel ale uvádí, že neví, o co přesně jde, ví pouze to, že se odhalení týká série Mafia a teoreticky by mohlo jít i o něco nového v rámci Mafia Trilogy. Laicky ale řečeno, co by mohli tvůrci pod touto značkou oznámit jiného, než-li nový díl, notoricky označovaný jako Mafia IV, že? Kurakasis již dříve přišel jako první s informacemi ohledně odhalení titulů Indiana Jones and the Great Circle, Judas, Marvel's 1943: Rise of Hydra nebo Metro: Awakening, proto je označován za důvěryhodného.

Samotnými tvůrci již bylo v roce 2022 potvrzeno, že započaly práce na novém titulu v sérii Mafia. Od této chvíle jsme se oficiální cestou nedočkali žádných dalších podrobností.



Mafia IV
obrázek je vytvořen pomocí AI a je pouze ilustrační


MŮJ NÁZOR

Je-li tvrzení Kurakasise pravdivé a opravdu se v následujících týdnech (možná měsících) dočkáme odhalení něčeho nového, vážně to nutně nemusí být čtvrtý díl. Vzpomeňme si například, jak nás tvůrci překvapili s oznámením remaku prvního dílu. Mohlo by jít klidně o předělávku dvojky, ale nic dalšího, co by mělo něco společného s trilogií, bych nečekal. Neměli bychom ale také zapomínat na dřívější spekulaci, jež praví, že mohou být ve vývoji hned dvě "mafiánské" hry.






Komentovat nebo ohodnotit článek

Novinky



Videohry



Komunita



Vozidla



Výběr článků



Aktuality na webu

duben / květen - plně se zaměřuji na lokace v Mafia 3 a připravuji sekci se sběratelskými předměty, úpravou aut a kšeftem s trávou. Také příležitostně opravuji nebo vylepšuji některé články.


Statistiky webu

3002stránek
432postav
304vozidel
122zbraní
30rodin a gangů
117zajímavostí
84hlavních misí
179vedlejších misí
454lokací
© 2022-2024 LostHeaven.cz | Runabout Design 1.0
O webu   |   Kontakt   |   Hierarchie   |   Cookies |   Autorská práva