Modifikace Mafia: Rise & Fall se blíží do finále

Giuseppe | 14. dubna 2024
Fanoušci z celku 7K Czech Studio zveřejnili v pořadí již druhý trailer na chystanou třetí část modifikace Rise and Fall pro první hru Mafia. Tento třetí part má být posledním a završí příběh Ennia Salieriho v rodině Peppone. Datum vydání módu je zatím stanoveno na "již brzy".

Kdo by ještě o modifikaci nevěděl, jde o jeden z největších módů pro první Mafii, jaký kdy vznikl, ne-li ten největší. Kompletně předělává a vylepšuje textury i modely, pozměňuje město Lost Heaven a přidává nové interiéry, modely, zbraně, postavy a mnohem více. Tím hlavním je ale zcela nový příběh, odehrávající se ještě před událostmi Thomase Angela, jaké známe z původní hry, a také amatérský český dabing. Tvůrci dokonce přidávají nové možnosti interakcí, překopaný režim Jízda s novými aktivitami a hned 7 nových extrémních úkolů v režimu Extrémní jízda, za něž získáme zcela nové prototypy vozidel.





Komentovat nebo ohodnotit článek

Novinky



Videohry



Komunita



Vozidla



Výběr článků



Aktuality na webu

duben / květen - plně se zaměřuji na lokace v Mafia 3 a připravuji sekci se sběratelskými předměty, úpravou aut a kšeftem s trávou. Také příležitostně opravuji nebo vylepšuji některé články.


Statistiky webu

3002stránek
432postav
304vozidel
122zbraní
30rodin a gangů
117zajímavostí
84hlavních misí
179vedlejších misí
454lokací
© 2022-2024 LostHeaven.cz | Runabout Design 1.0
O webu   |   Kontakt   |   Hierarchie   |   Cookies |   Autorská práva