Hangar 13 hledá zřejmě pro sérii Mafia nového producenta

Giuseppe | 10. dubna 2023
Teprve minulý měsíc jsme se skrze inzerát dozvěděli, že je příští hra Mafia, Mafia IV chcete-li, ve fázi předprodukce, což by znamenalo, že si na její vydání ještě nějakou dobu počkáme. Nyní se objevil nový inzerát, který do pobočky Hangar 13 v britském Brightonu hledá nového výkonného producenta pro významnou sérii. No a jelikož Hangar 13 má na starosti kromě Mafií vývoj už jen jedné další série, konkrétně tenisové hry Top Spin, nepředpokládá se, že by zrovna v jejím případě šlo o významnou nebo lépe řečeno klíčovou franšízu.

Bez obav tak můžeme věřit, že producent je hledán právě pro sérii Mafia, její "vedení a rozšiřování" i "uvedení nového titulu".

Další díl Mafia byl oficiálně potvrzen v rámci 20. výročí série k 29. srpnu 2022. Tehdy tvůrci přišli s informací, že práce na novém Mafia titulu začaly. Informace z inzerátu pak potvrzují již dřívější tvrzení důvěryhodných zdrojů, že hra poběží na Unreal Engine 5 (na rozdíl od předešlých dílů), hra má mít příběh rozdělený na kapitoly, tak, jak jsme byli zvyklí u prvního a druhého dílu, nemáme počítat s otevřeným světem jako tomu bylo v případě Mafia III. Nový díl se má odehrávat na nechvalně proslulé italské Sicílii na přelomu 19. a 20. století a naším hlavním protagonistou by měl být samotný Ennio Salieri, tedy pozdější šéf rodiny Salieri, pro kterého v prvním dílu pracujeme.

[Aktualizace 14.4.23] Podle dalších informací z inzerátů bude uváděný nejmenovaný titul (zřejmě ta další Mafia) zahrnovat stealth mechaniky a multiplayer.


Komentovat nebo ohodnotit článek

Novinky



Videohry



Komunita



Vozidla



Výběr článků



Aktuality na webu

září / říjen - dokončuji lokace z M3, doplňuji rozcestník, opravuji nebo vylepšuji různé články, rozšiřuji sekce s achievementy, podrobně popisuji různé edice her Mafia a chystám sběratelské předměty M3. .


Statistiky webu

3570stránek
446postav
311vozidel
131zbraní
31rodin a gangů
128zajímavostí
84hlavních misí
179vedlejších misí
551lokací
© 2022-2024 LostHeaven.cz | Runabout Design 1.0
O webu   |   Kontakt   |   Hierarchie   |   Cookies   |   Autorská práva   |   2K Hub   |   Podpořte nás